SKY logga

Chatta med Yrkeshögskolan SKY. Sommaröppet vardagar 10.00-12.00.

Online

Skicka ett meddelande

Lön & HR

Hero Image
Studieform
Distans
Kostnadsfritt
Ja
Studietakt
50 %
Behörighet
Grundläggande behörighet + 6 månaders yrkeserfarenhet
Längd
8 veckor / 20 YH-poäng

Sista ansökningsdag: 4 augusti

Kursstart: 23 september

Om utbildningen

Är du yrkesverksam inom redovisning och vill ta din karriär till nya höjder? Utveckla din kompetens och hamna i framkant i den ständigt föränderliga världen av lön och HR!

Hur är kursen upplagd?

 

Kursen har ett flexibelt upplägg där du lägger cirka 5 timmar i veckan på undervisning, resterande av tiden på din arbetsplats utifrån från de uppgifter som du erhåller under kursens gång.

 

Kursen är skräddarsydd för dig som redan är involverad i branschen och vill stärka din expertis.

Utbildningens innehåll

Vilka kompetenser får jag?

 

Våra erfarna och branschkunniga utbildare kommer att guida dig genom praktiska övningar och verkliga fallstudier. På så sätt får du den verkliga erfarenheten som är avgörande för att utmärka sig inom Lön & HR. Efter avslutad utbildning kommer du att vara rustad med de senaste insikterna, strategierna och teknikerna för att kunna navigera genom dagens löne- och HR-utmaningar. Du får verktygen för vara redo att ta på dig större ansvar och leda ditt team med självförtroende, något som är eftertraktat i branschen.

Behörighet

För denna kurs krävs en grundläggande behörighet. Det innebär att du behöver ha en gymnasieexamen inom gymnasieskolan eller inom kommunal vuxenutbildning. Även avklarad utländsk utbildning som motsvarar ovanstående gör att du räknas som behörig.

 

Utöver det behöver du minst 6 månaders dokumenterad yrkeserfarenhet av att arbeta med bokföring och/eller redovisning inom en ekonomiavdelning för aktiebolag och/eller redovisningsbyrå.

Ansökan

Ansökan öppnar 10 juni 2024. I din ansökan behöver du bifoga ett arbetsgivarintyg som kan styrka att du har relevant yrkeserfarenhet.

Film om utbildningen

Kontakt

Joel Rudolfsson

Joel Rudolfsson

Utbildningsledare/Affärsutvecklare

joel.rudolfsson@yhsky.se
Richard Lööw

Richard Lööw

Operativ Chef

richard.loow@yhsky.se