SKY logga

Chatta med Yrkeshögskolan SKY. Sommaröppet vardagar 10.00-12.00.

Online

Skicka ett meddelande

Hero Image

SKY Stream

SKY stream är ett utbildningskoncept som möjliggör att du som studerande kan ta del av undervisningen digitalt i realtid, trots att utbildningen är platsbunden.

Vad är SKY stream?

 

 

SKY Stream är vårt nya utbildningskoncept som kombinerar fördelarna med klassrumsundervisning med flexibel distansundervisning. Du som studerande kan alltså ta del av undervisningen i realtid oavsett vart i landet du bor, även fast utbildningen är placerad på en annan ort.

 

Hur fungerar det?

 

 

SKY stream gör att du får den flexibla möjligheten att ta del av den platsbundna undervisningen digitalt. Du får även chans att se materialet i efterhand ifall du skulle missa ett utbildningstillfälle, eftersom föreläsningarna spelas in. För dig som studerar en platsbunden utbildning där SKY Stream erbjuds kan du även ta del av undervisningen i våra undervisningslokaler, precis som vanligt!

 

 

Vilka utbildningar gäller det?

 

 

I dagsläget är det två av våra utbildningar som erbjuder SKY stream. Det är utbildningarna Inköpare & Upphandlare med hållbarhetskompetens samt Processoperatör inom massa- och pappersindustrin. Trots att utbildningarna är platsbundna placerade i Skellefteå och Kristinehamn, kan du som studerande med hjälp av SKY Stream alltså ta del av utbildningen – oavsett vart i landet du bor!

ArrowTillbaka