SKY logga

Chatta med Yrkeshögskolan SKY. Sommaröppet vardagar 10.00-12.00.

Online

Skicka ett meddelande

Hero Image

Välkommen till vår nya hemsida!

Nytt ansökningsår, nya möjligheter! Med det nya året ville vi också passa på att fräscha upp vår hemsida. Resultatet är vi mycket nöjda med och det har vi att tacka Scilla studio och Swace Digital AB för.

Vi på Yrkeshögskolan SKY är stolta att presentera vår nya hemsida, designad av Scilla Studio och utvecklad av Swace Digital AB. Den nyligen lanserade webbplatsen markerar en betydande framsteg i skolans strävan efter att erbjuda en användarvänlig och engagerande plattform för våra studenter, framtida sökande, och allmänna besökare.

 

 

Scilla Studio, känt för sin kreativa och innovativa designapproach, har designat en estetiskt tilltalande och funktionell webbplats som tydligt återspeglar Yrkeshögskolan SKY:s identitet och värderingar. Swace Digital AB, som ansvarade för utvecklingen av webbplatsen, har säkerställt att den inte bara är visuellt tilltalande utan även tekniskt anpassad för dagens digitala krav.

 

 

Vi Yrkeshögskolan SKY ser fram emot att erbjuda en förbättrad onlineupplevelse för våra besökare genom denna nya uppgradering. Den nya hemsidan kommer att fungera som en central knutpunkt för information om utbildningar, korta kurser och andra frågor och svar som kan vara centrala för dig som är intresserad av att studera en YH-utbildning.

 

Tack till Scilla studio och Swace Digital AB!

 

 

 

ArrowTillbaka